Olemme ottaneet valikoimiimme ABB free@home kotiautomaatio järjestelmät. Free@home järjestelmään voi yhdistää talon ohjaukset, kuten valaistuksen, lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, kaihtimet ja ovipuhelimen. Järjestemää käytetään yksinkertaisen sovelluksen avulla ja asiakkaan on helppo muokata toimintoja jälkikäteen. Lisää tietoa voit lukea  ABB:n sivuilta.

 

 

 

Sähkölämmityksen säätimet eli termostaatit ovat kehittyneet huomattavasti viimeisten vuosikymmenien aikana. Vanhojen mekaanisten termostaattien kytkentä- ja katkaisuaika saattoi olla jopa viisi astetta, mutta uusilla elektronisilla termostaateilla päästään 0,1 asteen tarkkuuteen. Huonelämpötila pysyy tasaisena ja energiaa säästyy jopa 20%. Uudet seinäpatterit ovat myös tyylikkäitä ulkonäöltään. Myymme ja asennamme mm. merkit Elife ja Ensto.

Broadlink-etäohjain kaupan päälle Mitsubishin lämpöpumppuihin! Tarjous voimassa syksyn 2016 ajan niin kauan kuin erää riittää.

Broadlink RM-PRO on WiFi yleiskauko-ohjain, jonka avulla voit etäohjata esimerkiksi:

  • Ilmalämpöpumppua
  • Radiokauko-ohjattavaa valaistusta (esim. Johdoton -sarja)
  • TV, stereo, DVD yms. viihde-elektroniikkaa

Lue lisää broadlink.fi

 

Kaipaavatko taloyhtiöiden autopaikkojen lämmitystolpat huoltoa tai uusimista? Kauttamme saat varaosia olemassa oleviin myös asennettuina. Uusimalla koko järjestelmän saatte käyttöönne uusimman tekniikan. Helposti ajastettavat kellot ja termostaattiohjatut varustetut tolpat tuottavat huimat säästöt sähkökulutukseen ja ohjelmointikin onnistuu helposti jos kotelo on valaistu.

 

Myynnissä mm. merkit GARO, FIBOX, SIEMENS, GE ja SLO.

Wanajan Woima

Uskilantie 297
37740 Haukila
VALKEAKOSKI

Parolantie 9 LH 54A
13130 HÄMEENLINNA

Ota yhteyttä

Puhelin

040 544 0621

Sähköposti

info@sahkokuusisto.fi

S1-pätevyys

Wanajan Woimalla on S1-oikeudet, jotka sallivat kaikkien sähköasennustöiden tekemisen.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1996.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!